TIRSDAG 30. MAJ 2023 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 180KR

THE LONG RYDERS(US)

Tilbage i 2019 vendte legendariske The Long Ryders tilbage med deres første album i 32 år! Til foråret udgiver de amerikanske alt-country-helte endnu et nyt album, pakker gigbaggen og krydser atlanten for at tage på Europa-tour, der tager bandet forbi Loppen tirsdag d. 30. maj.

Før Wilco og Son Volt var der Uncle Tupelo og The Jayhawks, men alle står de på skuldrene af The Long Ryders, der grundlagde det, vi kalder "alternative country" i 1982, og hittede stort med deres to første album, Native Sons og State of Our Union. Oven på udgivelsen af deres tredje og kritikerroste album Two Fisted Tales gik bandet dog i opløsning som følge af flere intense år med lange turnerer, og albummet betragtes også som bandets svanesang.

Efter årtusindeskiftet har The Long Ryders har været gendannet med jævne mellemrum, men i 2019 vendte alt-country-legenderne endelig tilbage med ny musik, da de udgav comeback-albummet Psychedelic Country Soul, som blev taget særdeles godt i mod af anmeldere i hele verden.

»'Psychedelic Country Soul' puts them right back at the top of a world they helped create« - MOJO (4/5)

Ligesom resten af musikbranchen har The Long Ryders taget en tvungen pause fra liveshows i de sidste to år. Heldigvis har de brugt tiden på at fokusere på endnu flere nye sange, som materialiserer sig i det nye album September November, der udgives i begyndelsen af 2023 via Cherry Red Records.

Albummet er indspillet på en ranch i det landlige San Diego County, Californien, og er The Long Ryders' første album efter tabet af deres bassist, Tom Stevens. Førstesinglen "Tom Tom" er netop også en smuk hyldest til deres mangeårige ven, som de i øvrigt kalder deres generations bedste bassist i Los Angeles.

Nok holder bandet faklen i live på deres nye udgivelser, men der er intet som at opleve The Long Ryders i levende live  - hverken dengang og eller i dag. Så se at få sadlet op og hold godt fast, når The Long Ryders giver koncert på Loppen tirsdag d. 30. maj!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 30. maj 2023
Add to Calendar