TIRSDAG 11. SEP 2018 - KL 20.30
GRATIS

LUNA(US)

ECHO LADIES(SE)

OBS! FÅ BILLETTER

Luna blev startet af den NY-baserede musiker Dean Wareham efter bandet Galaxie 500 gik i opløsningen i 1992. I 2017 annoncerede de deres første udgivelse I tretten år med hele to plader, nemlig cover-LP’en “-  A Sentimental Education” og instrumental-EP’en ”A Place of Greater Safet”. Begge titler udkom på Douple Feature Records.

Nu til dags bor medlemmerne i Luna I henholdsvis Austin, LA, og Manhatten og bandet er dermed ikke længere bundet til NY på samme måde som tidligere, men er forblevet det samme band som de var dengang fra 99’ til 2005, inden den lange pause. Det er dermed stadig Dean Wareham på guitar og vokal, hans kone Britta Phillips på bas og keys, Sean Eden på guitar og Lee wall på trommer, og lyden emmer stadig af længselsfuld indie, hård beton og støvet industrialisme. Luna er inspireret af bands som The Velvet Underground, The Feelies, Television, New Order, Rolling Stones

Support denne aften bliver den svenske shoegazer-trio Echo Ladies. Echo Ladies har netop udgivet deres debutalbum "Pink Noise" via Sonic Cathedral.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 11. sep 2018
Add to Calendar