LØRDAG 08. OKT 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

MUTINY ON THE BOUNTY(LU)

LLNN

MUTINY ON THE BOUNTY

Groovy rytmer, teknisk, melodisk guitar-akrobatik og hårdtslående liveshows er indbegrebet af math/postrockbandet Mutiny On The Bounty. Luxembourgkvartetten har eksisteret siden 2004 og har supportet navne som Biffy Clyro, Battles, Foals, Alt-J, Maps & Atlases og optrådt på de store europæiske festivaler.

I 2015 udkom det tredje album ‘Digital Tropics’, der viser Mutiny on the Bounty endnu stærkere og mere divers. Der er tilført electro-elementer, der strækker sig fra Kraftwerk til ASIWYFA og Battles. Bandet udtaler: “Digital Tropics englobes all the facets of our personalities going from rock, to electro and more varied influences such as 80’s pop or even hip-hop. It gives a wider range of emotions and we believe that it’s a powerful album." 

"‘Digital Tropics’ is a really engaging listen throughout with the sharpest of hooks and plenty of four to floor danceable beats. Sonically it’s a epic listen that keeps you on your toes and just shows that the bravest of moves can sometimes be the best!" - No Brainer Zine

"..there’s not a dull or uninventive moment on Digital Tropics." - The Musical Melting Pot

"MOTB's craft is one of atmosphere, ambient soundscapes and big riffs..." - Metal Hammer

 

LLNN skriver følgende om deres koncert denne aften:

Lørdag den 8. oktober afholder vi vores officielle fejring af “Loss” udgivelsen med en koncert på Loppen sammen med Mutiny On The Bounty (Lux). En aften vi ser rigtig meget frem til, da vi er glade og stolte over endelig at have det fysiske produkt i hænderne efter en masse hårdt arbejde og dedikation.
Vi har med “Loss” forsøgt at skabe mørk og dystopisk hardcore metal kombineret med et post-apokalyptisk sci-fi univers med inspiration fra film som Bladerunner, 2001: A Space Odyssey, Terminator og Alien.
Pladens tematik er fortabelse, hvilket er ensbetydende med enten udslettelse eller evig fortvivelse og pine i helvede, hvilket vi forsøger at gengive gennem det musikalske udtryk, tekstuniverset og visuelle del omkring udgivelsen.
Det visuelle har vi selv stået for i samarbejde med gode venner. Eksempelvis er billedet med stolen på albumcoveret taget på Vestkysten, og musikvideoen til albumåbneren, “Rapture”, er filmet i det øvelokale, vi benyttede til at skrive meget af musikken i.
Albummet er produceret af Jakob Reichert Nielsen og bandet selv her i københavn, og en stor del af musikken er indspillet live.
Måden selve udgivelsen er blevet til på, var via en koncert i Berlin sidste år, hvor Robin Staps - ejer af pladeselskabet Pelagic Records (Cult of Luna, Mono, The Ocean) - kom og så os.
Det endte med pladekontrakt, og den 24. juni i år udgav Pelagic Records “Loss”. Indtil videre er udgivelsen blevet tage rigtig godt imod af medier og musikinteresserede, hvilket naturligvis betyder meget for os. Det har motiveret os en masse og skabt god kreativ energi i bandet, og vi ser allerede frem til at skrive den næste plade.
Det vil være muligt at købe “Loss” på LP, CD (2 forskellige versioner) og kassettebånd den 8. oktober.
LP versionen er udgivet i samarbejde med Bloated Veins og HMVP. Kassettebåndsversionen af NOXO.
TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 08. okt 2016
Add to Calendar