FREDAG 28. APR 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

NINKHARSAG(UK)

GLEMSEL

ANTE-INFERNO(UK)

Selvom kalenderen skriger af forår, inviterer vi indenfor til en aften med rå, iskold black metal, når mægtige Ninkharsag, Ante Inferno og Glemsel lægger vejen forbi Loppen fredag d. 28. april!

NINKHARSAG blev dannet i 2009 med ét ønske; at skabe kold, majestætisk black metal i den klassiske, uspolerede stil fra gamle dage. Deres navn er taget fra den sumeriske gudinde for bjergene, Ninhursag.

Med inspiration fra mestre som Mercyful Fate, Bathory, Metallica og de skandinaviske udbrydere fra 90'erne som Emperor, Dissection & Mayhem, etablerede Ninkharsag sig hurtigt i Storbritannien som en unik og kraftfuld kraft på Black Metal-scenen og efter at have udgivet deres første demo, Destroyed by Design, gik de hurtigt i gang med deres første fuldlængde album.

I 2015 stod de klar med The Blood of Celestial Kings, der blev udgivet via det legendariske pladeselskab Candlelight Records til flotte roser verden over. I 2021 fulgte de op med The Dread March of Solemn Gods via Vendetta, og til april giver bandets os endelig muligheden for at opleve pladen live, når Ninkharsag gæster Loppen med Glemsel og Ante-Inferno som special guests!

GLEMSEL
Københavnske Glemsel spiller black metal med fokus på det rå og melankolske. Bandet har spillet koncerter med bl.a. Slægt, Afsky og Asagraum og er ligesom Ninkharsag også tilknyttet det tyske label Vendetta Records.

ANTE-INFERNO
Et dystert, pinefuldt batteri for de fortabte, som stikker dig direkte fra Helvedes hjerte. Hverken håb eller lys bor i Ante-Inferno: kun klagesang fra de fortabte, som antændes af flammerne fra brændende sjæle. Fra de frostbidte klimaer i North Yorkshire kom vi med had og laster i lige høj grad. Ante-Inferno er essensen af ægte, engelsk black metal.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 28. apr 2023
Add to Calendar