FREDAG 01. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 195KR

NOCTURNEFEST 2019

WOEBEGONE OBSCURED(DK)

HADRON(DK)

KRONIC(DK)

For andet år i træk vender NOCTURNEFEST tilbage til Musik Loppen!

NOCTURNEFEST 2019 vil præsentere et mix af danske og udenlandske acts inden for genrerne doom/death, doom/goth, funeral doom, epic doom - og med et par overraskelser i mellem.

Woebegone Obscured
I 2018 havde vi fornøjelsen af ​​at have Woebegone Obscured spille på Nocturnefest, og det var et intens og atmosfærisk liveshow! Siden da har de udgivet et helvedes album - det mægtige "The Forestormer" - et af sidste års mest anerkendte doom albums. Så heldigvis vender de tilbage til festen endnu en gang!

Kronic 
Kronic fra København er et forholdsvist nyt band, dannet i 2014. Bandet er inspireret af artister som Anathema, Paradise Lost, Opeth og vores headliner Saturnus, som bandet også har stærke personlige relationer til. Deres debutalbum vil blive udgivet i foråret, så vi glæder os til at præsentere deres atmosfæriske og melankolske dødsmetal på Nocturnefest 2019.

Hadron
Et andet spritnyt band er Hadron fra Odense, Danmark. De blev dannet i 2014, spiller old school doom metal og er et must for fans af Count Raven, Pentagram, Candlemass, Black Sabbath osv. Bandet har allerede et ry som værende et vanvittigt liveband og har spillet på festivaler sådan som Metal Magic, Noselake osv.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 01. mar 2019
Add to Calendar