LØRDAG 17. FEB 2024 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 160KR

STRYCHNOS

TEMPLE OF SCORN

Forpin dig selv i forfærdelighed og fordærv, når Strychnos og Temple of Scorn bebuder dommedag på Loppen lørdag d. 17. februar med den ondeste og mest ekstreme death metal, der kan opstøves på den danske metalscene!

STRYCHNOS
Strychnos blev dannet i 1997 af Martin Leth Andersen (også kendt fra Undergang) og er måske den danske undergrunds bedst bevarede hemmelighed. Sidste år udgav de danske ekstremmetalveteraner deres længe ventede debut A Mother's Curse på Colorado Springs Dark Descent Records, der er perfektioneret gennem 25 års slid. En sand fejring af ekstrem metal, der overgår alle genrebegrænsninger.

De komplicerede kompositioner skifter problemfrit mellem stemninger af terror, håb og tragedie og opbygger en betydningsfuld atmosfære, der sjældent opnås i dag. Læg dertil opfindsomt riffing og knogleknusende vokal af højeste klasse, og pladen har også helt naturligt kastet masser af ros fra sig i både ind- og udland, ligesom at Strychnos også landede en plads på plakaten til årets COPENHELL.

"Når man spiller det ondeste af det ondeste dødsmetal, er det en fornøjelse at se et band, der går all in" - Heavymetal.dk (9/10) 

Efterfølgende har bandet spillede for fulde sale til både Doomed Basement, Kill-Town Death Fest og Dødsgangen i Albertslund, og med nyt album på vej, kan du se frem til et brag af en koncert, når Strychnos indtager Loppen til februar sammen med Temple of Scorn!

TEMPLE OF SCORN
Fundamentet for Temple of Scorn er idéen om at skabe det mest dystre og mørke death metal nogensinde. Idéen manisfesterede sig for første gang fysisk i 2018, og siden da er tiden blevet brugt på at skrive materiale passende nok til at ende ud i første messe fra templet - 3-track demoen Preliminary Mass, der er optaget af Quentin Nicollet i Black Sun Audio.

Kreeret ud fra mange års erfaring indenfor genren, repræsenterer hvert eneste track Temple of Scorn indbegrebet af mørke - lige fra komposition til de lyriske temaer. Rødderne er dybt begravet i death metal fundamentet, inspireret af klassiske bands såsom Incantation og Morbid Angel, hvor også nyere navne som Krypts og Grave Miasma har fundet vej til inspirationskammeret. 

Temple of Scorn er universel death metal, som på dunkleste vis kombinerer fortid og nutid til en ildevarslende ceremoni af lyd og stemning. Og med en besætning bestående af både veteraner og nyt blod indenfor den danske death metal scene, er der tårnhøje forventninger til Temple of Scorns første fuldlængde fra både ind- og udland. 

Albummet udkommer d. 24. november 2023 på det fremadstormende pladeselskab Transcending Obscurity, og efterfølgende vil bandet afholde liveceremonier, hvor dødens kvalmende stank vil brede sig vidt og bredt. Loppen venter til februar!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 17. feb 2024
Add to Calendar