FREDAG 16. SEP 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 120KR

LOPPEN X LASHER NIGHT

TVIVLER

HIRAKI

NEXØ

VÆGTLØS

Siden foråret 2021 har danske Lasher Agency i dén grad haft fingeren på pulsen, når det kommer til punk, hardcore og de mere eksperimentelle afkroge af metal. Til efteråret præsenterer de fire af deres allerstærkeste kort på hånden, når Tvivler, HIRAKI, NEXØ og Vægtløs flår Loppen fra hinanden fredag d. 16. september!

TVIVLER blev dannet i 2014 ud fra en ambition om at skrive hurtig, beskidt, vedkommende og voldsom musik. Den ambition blev i årene 2015-2017 udtrykt i udgivelsen af tre EP’er under titlen Negativ psykologi #1-3 og koncerter i Danmark, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet og Slovakiet. I 2017 spillede Tvivler på Roskilde festival og gik derefter i gang med at skrive, hvad der skulle blive til debutalbummet, EGO.

"EGO sætter (...) en streg under, hvor dygtigt et band Tvivler egentlig er. De fire herrer mestrer både det vilde og det stille, og det er dét, der gør EGO til en stærk plade.​" - Heavymetal.dk (8/10)

Tvivler er en forlængelse af den grænsesøgende, energiske og ekspressive ånd fra bands som Lack, Children of Fall, Obstacles og Town Portal: det er Kliché, der har fået et uægte barn med Discharge, eller et punkband med lige så meget kærlighed til Blondie som til Brutal Truth.

Med en aggressiv afart af progressiv synth-punk fra kanten af afgrunden har HIRAKI for længst etableret sig som en del af Danmarks blomstrende undergrundsscene for mørk og tung musik. Bandet leverer et sonisk angreb som akkompagnement til det uundgåelige faktum, at verden er syg, og at vi alle tager del i at opretholde de forbandede systemiske strukturer.

Inspireret af acts som Daughters, Street Sects og The Body, sværger bandet til hjemsøgende synthesizere, rivende guitarer og galloperende trommer for at levere det fundament, hvorfra vokalen bryder frem med koncepter om korruption og moralsk forfald.

NEXØ er et højenergisk punkband med nervebanerne uden på tøjet. En teknisk dygtig kvartet, der holder øjenkontakten med publikum og giver dem en oplevelse, der sitrer videre under huden bagefter. Det aggressive nærvær balancerer konstant på scenekanten, faretruende tæt på at eksplodere. Det er en forbandet kliché, men NEXØ er blod, sved og tårer fyret gennem en forstærker.

Bandet har brugt nedlukningen af alverdens scener til at skrive en plade, der udfordrer deres egne grænser. Lyden på False Flag er tungere end debuten – tung som tiden – men stadig med sans for melodien i det støjende. I den rå punk er der desuden fundet plads til soniske eksperimenter og psykedeliske indslag, der vidner om et band, som nægter at stå stille.

I disse dystre tider synes behovet for melankolsk og udpint musik aldrig at have været større. VÆGTLØS hælder hver en snert af følelse i deres musik, og resultatet kan bedst beskrives som intens og atmosfærisk post-metal med strejf af black metal, post-rock og post-hardcore.

En stor og melodisk lyd er smedet til at omslutte de personlige danske tekster om personlige bekendtskaber tæt på bandet, der er døde eller lidet af dødelige sygdomme.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 16. sep 2022
Add to Calendar