TORSDAG 12. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 125KR

UNSANE(US)

MAJORITY RULE(US)

SUMA(SE)

New York City’s Unsane var i slutningen af 80’erne med til at bane vejen for en mere aggressiv og mindre studeret version af støj-rock, en som blandede lyden af The Swans, Einsturzende Neubauten og Sonic Youth med et betydelig mere direkte og hardcore idiom.

Alt i mens Unsane grundlagde den formel som senere støjrock-bands ville følge, skar de igennem undergrundscenen og skabte et kultlignende følge verden over. Power-trioen blev dengang, båret af en hamrende og konstant pressende rytme sektion, en legende rytmisk Telecaster, og en vokal der mest kan sammenlignes med en motorsav der skærer igennem en stålplade. Støjende og forførende!

Original-opsætningen i bandet bestod af Chris Spencer (guitar og Vokal), Pete Shore (bas), and Charles Ondras (trommer), men Charles Ondras døde uheldigvis af en overdosis i 1992 og to år senere skiftede de bassisten Pete Shore ud. Siden da, i over tyve år nu, har bandet bestået af Chris Spencer, stadig på vokal og guitar, David Curran på bas og vokal og Vincent Signorelli på trommer. Trioen ændrede deres lyd med pladen Scarrered i 95’er og åbnede dermed for en mere rockorienteret men stadg yderst hardcore sound, som banede vejen for en utilsigtet mere kommerciel succes, for det ellers uregerlige band.

Unsane har været aktive med både plader og på livescenen siden bandets fødsel i slut 80erne, og er nu snart aktuelle med deres nye plade ”Sterilize”, som udkommer i september 2017.

Vi er stolte over at kunne præsentere støjrock pioneererne Unsane på Loppen d 12. oktober!

 

Support:

Majority Rule var et indflydelsesrigt hardcore-band fra det nordlige Virgina, der omkring årtusindeskiftet blæste hoveder bagover med en særegen blanding af hardcore, grind og screamo, tilsat stemningsfulde instrumentale passager, der langsomt pulserede op i nye voldsomme udbrud.

Bandet udgav nogle split-udgivelser, blandt andet med Virgina-bandet PG. 99, samt to fuldlængde udgivelser, men gik i opløsning allerede i 2003. Efterfølgende var bandets medlemmer blandt andet aktive i bandsne Haram og Malady.

I 2017 valgte bandet dog at gendanne sig, hvilket bliver opfulgt af tours i både USA og Europa.

Suma blev dannet i 2001 og har siden spredt deres støjfulde doom-metal udover verden. Suma er kendt for deres altomsluttende live performances og deres hårdtslående lyd på deres indspilninger. Med et gennemført DIY mindset, har Suma indspillet og udgivet det meste af deres musik selv, via deres eget label og turneret gennem Europa via deres eget booking. 

Torsdag den 12. oktober gæster den trehovede Hydra Majority Rule samt de hårdslående fyre i Suma Loppen, som support for det legendariske New Yorker-band Unsane.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 12. okt 2017
Add to Calendar