TORSDAG 20. OKT 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 140KR

UNSANE(US)

MAGGOT HEART(SE)

Sværvægterne i Unsane er endelig tilbage med genudgivelsen af bandets tidlige bagkatalog på Chris Spencers eget label Lamb Unlimited. Til efteråret påbegynder bandet en lang Europa- og UK-turné, hvor de optræder med et særligt udvalg af tidligt materiale fra deres ikoniske noiserock-æra. Oplev den sensationelle powertrio live på Loppen d. 20. oktober!

New York City-trioen Unsane var i slutningen af 80’erne med til at bane vejen for en mere aggressiv og mindre studeret version af støjrock - en som blandede lyden af The Swans, Einstürzende Neubauten og Sonic Youth med et betydelig mere direkte og hardcore idiom.

Originalopsætningen i bandet bestod af Chris Spencer (guitar og Vokal), Pete Shore (bas) og Charles Ondras (trommer), men Charles Ondras døde uheldigvis af en overdosis i 1992 og to år senere skiftede de bassisten Pete Shore ud. Siden da, i over tyve år nu, har bandet bestået af Chris Spencer, stadig på vokal og guitar, David Curran på bas og vokal samt Vincent Signorelli på trommer. 

Spoler vi frem til 2022 har Chris Spencer lanceret sit eget label, Lamb Unlimited, som et middel til at gøre størstedelen af Unsanes bagkatalog, og andre tilknyttede projekter, tilgængeligt under ét og samme tag. Dét har givet grobund for en ny, omfattende turné, som tager udgangspunkt i de historiske Matador Records-år samt det tidlige materiale fra den første Lamb Unlimited-udgivelse, "Improvised Munitions".

Det bliver en nostalgisk og larmende "trip down memory lane", når støjrock-pionererne, Unsane, gæster Loppen d 20. oktober!

Maggot Heart (SE)
Trioen Maggot Heart er startet af den svenske guitarist, vokalist og sangskriver Linnéa Olsson (ex-Grave Pleasures, ex-The Oath), som sammen med bassist Olivia Airey og trommeslager Uno Bruniusson (ex-In Solitude, ex-Grave Pleasures m.fl.) har skabt en "force of nature" på den svenske rockscene med deres crossover hardrock-lyd og punk etos.

“A delight for everyone who likes it dark, a little dirty and above all rough, but still strangely elegant” - VISIONS

Bandet bliver ofte sammenlignet med så forskellige acts som Sonic Youth, The Stooges, Killing Joke og Voivod med deres fængende melodier og rå aggression, og med udgivelsen af opfølgeren Mercy Machine i 2020 tog bandet musikken i en ny drejning og har kreeret et ødelæggende album om sex, død og jagten på frihed.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 20. okt 2022
Add to Calendar