ONSDAG 14. SEP 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 160KR

VANCOUVER SLEEP CLINIC(AU)

ROSIE CARNEY(IE)

Til juli står Vancouver Sleep Clinic klar med endnu et kapitel i sin overjordiske, elektroniske R&B og forunderlige potpourri af melankoli og varme soul vibes på albummet, Fallen Paradise. Det fejrer han med en Europa-tour, der tager den australske boy wonder tilbage til København og forbi Loppen d. 14. september. 

I dag markeres den længeventede tilbagevenden fra australske Vancouver Sleep Clinic, som står klar med udgivelsen af sin seneste single 'Love You Like I Do'; en symfonisk eksplosion af lyd fyldt med beroligende vokaler og hjertefølt lyrik.

Anført af den karismatiske forsanger og sangskriver Tim Bettinson, har Vancouver Sleep Clinic siden 2013 fortryllet publikum verden over med deres melankolske fusion af R&B, folk og electropop. Bettinsons indlevende vokal, der leder tankerne hen på Bon Iver, skubber lytteren ind i et drømmende univers af raffineret lyrik.

Den nye single er det første glimt af, hvad man kan forvente af Brisbane-kunstnerens tredje studiealbum og hans mest nuancerede og intime materiale til dato, der har fået titlen Fallen Paradise, og udkommer fredag den 8. juli via Believe.

"... gorgeous, striking record, one that moves from hip-hop leaning production through to almost glacial electronic elements" – CLASH

På tværs af sine ti numre væver Fallen Paradise tråde af dynamisk historiefortælling med sofistikeret produktion og storladende arrangementer. Inspireret af en central idé om at eksistere et sted midt mellem to forskellige verdener, giver det nye album ikke kun et indblik i Bettisons kreative flow under lockdown, men også et klart billede af ham og hans store evne som sangskriver. 

"[Someone to stay] is one of the most beautiful songs ever written. Thank you." – Ricky Gervais

I årenes løb har Tim stille og roligt nået bemærkelsesværdige milepæle med sin musik, samarbejdet med nogle af de bedste internationale producere og kreative teams, landet sine sange på store internationale tv-shows og turneret omfattende rundt om i verden. Hans musik har gjort det på internationale tv-shows i udlandet, herunder The Good Doctor, Suits, Vampire Diaries, Catfish, Bones m.fl. og han har fundet en uventet fan i den britiske komiker Ricky Gervais.

Fallen Paradise er autenticitet i musikalsk form: en perfekt måde for Bettison at begive sig videre i sin musikalske karriere på, ind i et nyt årti af nye ideer og nye lyde, som du kan glæde dig til at dykke ned i på Loppen d. 14. september. 

Support: Rosie Carney (IR)
Den irske singer-songwriter Rosie Carney har allerede opnået en stor fanskare blandt famøse navne som Aaron Desner fra The National, Cigarettes After Sex og skuespillerinden Lily James samt kriterros for sit album 'i wanna feel happy', der udkom tidligere i år.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 14. sep 2022
Add to Calendar