ONSDAG 30. MAR 2022 - KL 20.30
UDSOLGT

THE WEATHER STATION(CA)

EVAN J CARTWRIGHT(CA)

Toronto-bandet The Weather Station med sangerinde og idékvinde Tamara Lindeman i front, er i 2021 vendt stærkt tilbage med det anmelderroste album Ignorance. Albummet bliver af flere anmeldere udråbt til at være et mesterværk, og vi er i høj grad enige og ser frem til at opleve sangene live, når The Weather Station giver koncert på Loppen d. 30. marts 2022.

The Weather Station er et canadisk folkband, der blev dannet i 2006. Bandstrukturen har gennem årene ændret sig og det eneste konstante medlem er sangerinden Tamara Lindeman. I det nye setup anno 2021 bliver hun dog bakket op af både to trommeslagere, en saxofonist og en vild blanding af både synth, strenge, fløjte, bas og guitar.

Genremæssigt har The Weather Station i år skiftet kraftig kurs, fra et singer/songwriter og folket univers til et mere sofistikeret popunivers med R'n'B'ede basgange, elementer af disko og rock, voluminøse strygere og lækre, sporadiske fraseringer. Den nye plade Ignorance er fyldt med velkomponerede vokalopbygningerne og magiske momenter, og Tamara Lindemans sangskrivning har på bandets femte album nået fantastiske nye højder. Så det er ikke mærkeligt, at både Pitchfork og Soundvenue giver albummet fuld plade i deres anmeldelser.

"Der er så mange nuancer og så mange medrivende følelser, at jeg ikke tøver det mindste med at bruge ordet endnu en gang: Mesterværk. For det er netop det, ‘Ignorance’ er." - Soundvenue

Teksterne på Ignorance er ikke mindre imponerende. De er modne og reflekterende og med udgangspunkt i et personligt perspektiv, hvor Lindeman allerede ved første nummer sætter scenen med "Robber", som er en snigende, jazzet albumåbner, hvis tekst afslører Lindemans mistroiske følelser over for kapitalismen. Og det hele fungerer bare. 

Vi ser enormt meget frem til at byde canadierne velkommen på Loppen til marts.

OBS. Aoife Nessa Frances må desværre aflyse som support og bliver erstattet af Evan J Cartwright
​Den Dublin-baserede kunstner, Aoife Nessa Frances, udgav sit debutalbum A Land of No Junction sidste år, og har modtaget flotte anmeldelser for sin unikke blanding af psych, folk og pop fra andre verdener. På albummet har Frances opbygget et univers fuld af intimitet og dybde med tekster skrevet gennem en proces af fri tankeskrivning.

"sharing ambient material with Cate Le Bon and Broadcast, these are songs that chime delicately with an uncertain world" MOJO

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 30. mar 2022
Add to Calendar