TORSDAG 14. APR 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

ÄTNA(DE)

Den fremadstormende tyske synthpopduo, ÄTNA, spiller futuristisk indietronica og artpop med tråde til artister som Christine and the Queens, Fever Ray og Grimes. Med udgivelsen af deres debutalbum, Made By Desire, markerede de et nyt kapitel i tysk pophistorie. Oplev din nye tyske yndlingsduo live på Loppen d. 14. april.

ÄTNA er en tysk, elektronisk indieduo fra Dresden bestående af Inéz Schaefer og Demian Kappenstein. Ved første øjekast ligner Inéz og Demian måske ikke et musikalsk match: han fordyber sig i organiske beats med delikate effekter, og hun skaber med sin unikke vokal (tænk Bjork, Sinéad O’Connor, Hannah Reid og Sia), klaver og synths en futuristisk poplyd. Som en slags Fever Ray møder Grimes, er ÄTNAs musik koncentreret omkring synths, effekter og delaypedaler, og de sange de producerer sammen er gennemsyret af en ubeskrivelig magi, der trodser konventioner i både stil og udførelse.

Deres debutalbum Made By Desire (2020) blev set som en markering af et nyt kapitel i tysk pophistorie, hvilket bl.a. har fået dem tildelt Reeperbahn Festivalens eftertragtede Anchor Award. Med sange som "Ruining my Brain" og "Come to Me" blander ÄTNA artpop og futuristisk indietronica med klare vokaler, der fremkalder gåsehud hos selv den bedste.

ÄTNA er et kreativt partnerskab af ligeværdige. Med mode og design integreret i deres musik bærer ÄTNA monokrome scenekostumer og leverer kreative og dramtiske scenografier - noget de kort og godt refererer til som "at skabe deres egen verden". 

Vi kan ikke vente med at se, hvad ÄTNA overrasker os med, når de indtager Loppens scene til april!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 14. apr 2022
Add to Calendar