TORSDAG 01. NOV 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 30KR

ICONS CREATING EVIL ART LABEL NIGHT

TOLLIVER(US)

BONNIE LI(DE)

FEEL FREEZE(DK)

Entréen giver samtidig en gratis øl i baren!

Icons Creating Evil Art er et svensk independent boutique-label, som udgiver musik, der bryder mønstre og bekæmper konservatisme i genre-bøjende, norm-udfordrende og mangfoldige fortolkninger af popmusik. I efteråret 2018 sender ICEA tre artister på fælles Europa-tour, som bl.a. går til Loppen.

 

Feel Freeze (DNK)

Feel Freeze leverer både hårdtslående pop bangers og poetiske elektro-ballader, og er ikke bange for både at være sensitive og stærke, når de launcher deres kærligheds rumskib med hymner for og om mangfoldighed. Den danske duo udvider femininitet og maskulinitet på tværs af kønsstereotyper og opfordrer til at bryde normerne for køn, liv og seksualitet. Deres kommende debutalbum “Feathers & Scars” er en tour de force i finurlig, rørende og yderst original elektropop som vil sende dig på en futuristisk rejse i en utopisk verden, hvor køn er flydende og popmusikken er fyldt med hooks, kant og glimmer.

Explore: www.facebook.com/pg/feelfreezedk

Look: https://bit.ly/2K8K7as

Listen: https://spoti.fi/2NJw2Os

Bonnie Li (GER/FRA)
Bonnie Li er en multikulturel, tosproget ny bevægelse inden for trip hop. Bonnie er vokset op i Hong Kong, henter inspiration i hele verden og fra mange rejser i USA, Montreal, Berlin og Paris. Opvæksten i Kina formede Bonnie’s musikalske stil i mødet mellem klassisk kinesisk opera og den lokale popscene. Sammen med Elia M., guitarist og producer med et blødt hjerte for den gotiske lyd, producerer duoen hypnotisk dark industrial elektronisk musik.

Explore: www.facebook.com/bonnieliproject

Look: https://bit.ly/2rBDQIr

Listen: https://spoti.fi/2PXadg1

Tolliver (USA)

Tolliver er søn af en baptist pastor og en gospel syngende mor og opvokset i ‘the wild 100s’ syd for Chicago. Han er ‘soul singer turned erotic electro R&B artist’ der skriver sange om sene fester og anonym sex. Hans musik besynger frihed, genrejsning, nedture og at være høj. Tollivers kommende EP ‘Rites’ er besat af det hellige og profane - et skyld-fyldt sted hvor en religiøs opvækst møder virkeligheden i en ugudelig samtid.

Explore: www.facebook.com/tolliv3r

Look: https://bit.ly/2PcQEQ8

Listen: https://spoti.fi/2wEwKWB
 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 01. nov 2018
Add to Calendar